banner_agenda1.jpg

ALLE (Excl. Kerkdiensten / Crèche)

Evenementen kalender

Jubileum zondagsschool
Zaterdag, 25. November 2023, 15:00 - 18:30
Hits : 65

 

Dit najaar bestaat onze zondagsschopol 50 jaar. We willen daar wat aandacht aan besteden. Voor de kinderen van de zondagschool worden er activiteiten georganiseerd op 25 en 26 november. Rond deze datum is het 50 jaar geleden de zondagschool is opgericht. Hierbij in het kort een samenvatting van de activiteiten:
- Zaterdag 25 november worden alle kinderen van de zondagschool om 15:00 uur verwacht bij de Boeg; er is een spel georganiseerd door het dorp en aansluitend eten we gezamenlijk. We verwachten de middag zo rond 18:30 uur af te sluiten.
- Zondag 26 november begint de zondagschool zoals gebruikelijk om 15:00 uur in de kerk. Na de opening en het overhoren van psalm en tekst in de groep, is er rond 15:20 uur een verwerking georganiseerd m.b.t. het jubileum van de zondagschool. Aansluitend zingen we gezamenlijk nog even en sluiten af met een groepsfoto. Deze zondagschoolmiddag kan dus iets uitlopen qua eindtijd. Alle gemeenteleden van harte uitgenodigd om het centrale gedeelte (vanaf ongeveer 15:20 uur) van deze bijzondere zondagsschoolmiddag bij te wonen!