Jongeren Activiteiten Banner

Binnenkort

 • do 31 mei. (19:45 - )
  Ledenvergadering ambtsdr.verkiezing
 • do 07 juni. (18:30 - )
  Jonge Vrouwen groep
 • di 19 juni. (19:45 - )
  Ledenvergadering beroepingswerk
 • za 23 juni. (11:00 - )
  Doopzitting
 • za 30 juni. (15:00 - 17:00)
  Receptie ivm afscheid van ds. en mevr. Harinck
 • zo 01 juli. (18:30 - )
  Afscheidsdienst ds. W. Harinck
 • di 11 sept. (09:00 - 17:00)
  Seniorenreis 2018
 • Jeugdvereniging +19 “Het Zoeklicht”

  Welkom op de pagina van de +19-vereniging ‘Het Zoeklicht’. 

  Je vindt hier een kort overzicht van wie we zijn en wat we doen.

  De +19 komt ongeveer eens in de drie weken op zondagavond, na de avonddienst, bij elkaar in een zaal in de kerk. We beginnen een avond met koffie en thee, vervolgens verzorgt meestal één van de leden een avondprogramma en we sluiten rond 22.00u af waarna er uiteraard nog ruimte is om gezellig na te kletsen.

  Naast deze gewone avonden wordt er twee keer in het jaar een spreker uitgenodigd en is er twee keer een preekbespreking in samenwerking met de +16-vereniging.
  Er worden twee belangrijke maaltijden georganiseerd, namelijk de Ontmoetingsmaaltijd, waarin jongeren en ouderen elkaar ontmoeten, en de kerstmaaltijd, voor alle jongeren uit de gemeente.
  Tot slot gaan we elk jaar in april een weekend met elkaar weg. Dit is een fantastisch weekend waarin we elkaar nog beter leren kennen, ons verdiepen in de Bijbel en veel gezelligheid met elkaar hebben.
  Ben je 19 jaar of ouder? Voel je van harte welkom op onze avonden!  

  De +19-vereniging heeft een bestuur dat bestaat uit 4 personen die zich hieronder even kort zullen voorstellen:

  René Qualm – Voorzitter

  René Qualm

  Ik ben René Qualm en sinds 2014 voorzitter van de +19. In het dagelijks leven werk ik bij Stabiplan in Bodegraven als software architect. Mijn hobby is waarschijnlijk geen verrassing: orgelspelen.

  Ik vind het mooi om via de vereniging de jongeren van onze gemeente beter te leren kennen en met elkaar na te denken over onderwerpen rondom de Bijbel.

   

   

  Jan Noorland – 1e secretaris


  Wilco van der Lee – 2e secretaris

  Wilco van der Lee


  Hey, ik ben Wilco. Ik studeer bedrijfseconomie en ben 2e secretaris van de JV. Dit jaar (2015/2016) is mijn eerste jaar als JV-bestuurslid en tot nu toe vind ik het heel leuk om te doen. Als JV-lid vind ik het vooral mooi om als jongeren van de gemeente samen te komen en met God en Zijn woord bezig te zijn. Zo kan je van elkaar leren en elkaar beter leren kennen.

   

  Sandra Bout - penningmeester


  IMG 1110 2 2Mijn naam is Sandra, ik studeer Gezondheidswetenschappen in Rotterdam en ik ben       penningmeester van onze JV. Een camera, mooi boek, goede gesprekken en kleine kinderen zijn dingen waar ik blij van word. 

  Waarom ik in het JV-bestuur zit? We zijn zo snel druk met allerlei dingen en juist daarom vind ik het waardevol om naar de JV te gaan. Daar ontmoet je leeftijdsgenoten die in hetzelfde schuitje zitten en heb je gelegenheid om je samen te verdiepen in Gods Woord, vriendschappen op te bouwen en het gezellig te hebben. 

  Een overzicht van onze verenigingsavonden kunt u vinden onder "Agenda".

  Heb je vragen of wil je lid worden? Neem in dat geval contact met ons op middels het contactformulier.

  Contact WebMaster