header-verenigingen1.jpg

 

Wie zijn we?

Club 5 het Anker is een vereniging van de Gereformeerde Gemeente van Moerkapelle voor jongeren van veertien en vijftien jaar (klas drie en vier van de middelbare school).

Wat doen we?

Eens in de twee weken komen wij op zaterdagavond in de Boeg (Moerveen 3, Moerkapelle) bij elkaar.Een vast onderdeel van de avond is een Bijbelstudie of een inleiding over een actueel onderwerp waarbij we met elkaar nadenken wat de Bijbel daarover zegt. Tijdens de pauze, met drinken en een koek erbij , is er volop gelegenheid om gezellig met elkaar te kletsen. Na de pauze spelen we een spel of gaan we met elkaar sporten zoals schaatsen of kegelen. Na afloop eindigen we en is er nog tijd voor een praatje onder het genot van wat drinken en een zak chips. Op de laatste clubavond in december hebben we de kerstviering. Dit doen we samen met de +16, +19 en de Boeg. Op deze avond komt iedereen in zijn of haar beste kleding. We eten met elkaar en denken daarna na over de inhoud van Kerst. Deze avond is één van de hoogtepunten van het seizoen. Ook hebben we eens in de 2 jaar een clubkamp!! Daarnaast hebben we ook nog de jaarlijkse Bondsdag.

Informatie

Een actueel overzicht van het programma vind je onder 'Agenda'.  

Voor vragen kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zien we jou de komende clubavond? Je bent van harte welkom en neem je vrienden en vriendinnen mee!

Hartelijke groet,

Cor, Hans, Dieke, Aline en Eline (=contactpersoon)