header-verenigingen1.jpg
 
Fébe komt terug in de Romeinen brief; in hoofdstuk 16 staat een korte aanbevelingsbrief van Paulus aan Fébe. Zij staat centraal als dienares van de gemeente en helpster voor velen.
 
Dat is ook wat wij met Fébe voor ogen hebben; ons dienend opstellen aan de gemeente en onderlinge verbondenheid creeeren. Deze verbondenheid creeren wij door activiteiten te organiseren voor de middelbare vrouwen van onze gemeente. Het elkaar ontmoeten als vrouwen van de gemeente dient een meerwaarde en betrokkenheid op elkaar!
  
Door het jaar heen organiseren wij een viertal wat 'grotere' activiteiten. Dit is een mengeling van bezinning en ontspanning. Eens in de twee jaar organiseren wij een nachtje weg.  
Tevens ondersteunen wij Tryfosa tijdens de jaarlijkse verkoping door de catering op ons te nemen. 
 
Op deze site vindt je altijd een actueel overzicht van onze ontmoetingen. Wil je alle informatie / de uitnodigingen via de mail ontvangen? Geef het aan ons door. 
 
Fébe heet je van harte welkom tijdens een van onze ontmoetingen!
 
Heb je vragen, wil je meer informatie of jezelf aanmelden spreek één van ons aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Een hartelijk groet,
Elize van der Hoek, Henrike Noorland, Anneke Roosenburg, Aline van Straten en Eline Wolterink